Inpakfeestje

Als je een cadeautje bestelt, wil je deze natuurlijk zo compleet mogelijk ontvangen. Daarom bieden wij altijd een gratis 'inpakfeestje' service.

 

Hoe werkt het?

Zoek jouw cadeau(tjes) uit en plaats ze in je winkelmand. In het opmerkingenveld bij het afrekenen laat je aan ons weten of jouw bestelling (of een deel van de bestelling) een cadeautje is. Daarnaast vertel je ons voor welke gelegenheid, jongen en/of meisje en of er nog speciale wensen zijn voor het inpakken. Wij zorgen ervoor dat jij jouw bestelde cadeautje al helemaal kant en klaar, om te geven, ontvangt.

 

Direct versturen

Wil je een cadeautje bestellen en direct laten bezorgen bij de ontvanger? Dat kan natuurlijk ook! Vul dan bij het afleveradres het adres van de ontvanger in en geef in het opmerkingenveld aan dat je direct jouw bestelling naar de ontvanger wilt laten versturen (dan doen we er geen factuur bij ;)). Natuurlijk zorgen er ervoor dat jij de track&trace in jouw mailbox ontvangt zodat je in de gaten kunt houden wanneer het cadeautje wordt bezorgd.

Wil je nog een persoonlijke boodschap toevoegen aan de bestelling? Dat kan ook! Zoek een leuk kaartje uit en laat ons weten welke tekst er op het kaartje mag komen. Dan zorgen wij ervoor dat deze ook bij jouw cadeautje wordt geleverd. 

 

Vragen?

Is er iets toch nog niet duidelijk? Stel je vraag dan via onderstaand contactformulier of stuur ons een mailtje via studiojom@outlook.com

 

Stuur ons een mailtje!