Het gezicht achter StudioJom

Mama van Elinn Elise en Yuna Novi; vriendin van Dennis; baasje van Jip, Tijger, Pip, Beer en Wolf; docent wiskunde; (klein)dochter, zus en vriendin; vol passie en energie; altijd teveel ideeën en te weinig tijd. Kortom: dit ben ik, Manuela. Het gezicht achter StudioJom.

Al van jongs af aan kwam ik in aanraking met breien/haken en was altijd bang dat anderen dat als 'oubollig' beschouwden. Daarom heb ik de hobby enige tijd voor mezelf gehouden. De interesse bleef en tijdens mijn zwangerschapsverlof begon het weer te kriebelen. Ik heb mijn hobby toen weer opgepakt met mijn dochter als inspiratiebron. Op een gegeven moment besloot ik de knoop door te hakken en een Instagrampagina aan te maken om mijn werk te delen - de opmaat naar StudioJom. 

Nu denk je misschien: 'waar komt Jom vandaan?'. Jom is mijn afkorting op de school waar ik werk. Dit zien mijn leerlingen in het rooster staan als ze les van mij hebben. Uniek en past letterlijk bij mij. 

Wat in eerste instantie begon als een 'service' voor familie en vrienden is inmiddels uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby. Niets geeft mij meer voldoening dan andere mensen gelukkig maken met iets waar ik aan gewerkt heb. Zo kwam de stap in 2020 om StudioJom te laten registeren als mijn bedrijf. Nooit gedacht dat het zover zou komen maar nu heb ik zelfs een eigen webshop. Bij iedere bestelling doe ik een dansje en van iedere review krijg ik een glimlach op mijn gezicht. 

 

Het idee om mijn webshop alleen te vullen met ge(m)haakte producten verdween al snel als sneeuw voor de zon. Er zijn zoveel meer leuke musthaves voor de allerkleinsten naast handgemaakte items. Zo werden er ook verschillende mooie merken toegevoegd aan de productenlijst van www.studiojom.com

 

Ik hoop dat ik jou net zo blij maak met jouw bestelling als dat ik er achter de schermen van word. 

 

Veel liefs,

Manuela