Bestellen en betalen

Bestellen

Na jouw bestelling ontvang je een automatische bevestiging. Hierna ontvang je zo snel mogelijk een persoonlijke mail met daarin de verwachte levertermijn en eventueel aanvullende informatie.

Als je van te voren wilt weten hoe lang de levertermijn is, kun je bij het product kijken. Of je kunt voordat je een bestelling plaatst, contact met ons opnemen. 

Bij het plaatsen van jouw bestelling dien je zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Mocht je het verkeerde adres hebben ingevuld, laat dit dan binnen 24 uur weten.

Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan stellen we je hiervan binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail. Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar/uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door StudioJom. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard teruggestort.

 

Prijzen

De genoemde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro`s, inclusief verpakkingen en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

 

Betaling

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

- iDeal;

- Klarna; betaal achteraf;

- Creditcard.

Inklapbare content

Wat is de levertijd?

 

Levertijd

We doen altijd onze uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Liever gisteren dan vandaag natuurlijk! Voor gepersonaliseerde producten geldt dat je bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen wordt verzonden, tenzij anders vermeldt. Voor niet gepersonaliseerde producten geldt dat je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen wordt verzonden. 

Als er een voorraadproduct en een gepersonaliseerd product samen worden besteld, worden ze verzonden zodra de gehele bestelling compleet is. Wil je de producten apart ontvangen? Plaats dan twee bestellingen.

 

Overzicht uiterlijke verzenddatum

Hieronder vind je een overzicht zodat je kan zien wanneer je bestelling uiterlijk wordt verzonden. Over het algemeen worden zowel de gepersonaliseerde als de niet gepersonaliseerde producten sneller verzonden dan de levertijd die ervoor staat. Maar we hebben liever dat je verrast wordt dat je bestelling er al is, dan dat een belofte niet waar gemaakt wordt. 

Heb jij je bestelling voor een bepaalde dag nodig? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld van je bestelling. Indien mogelijk zullen wij je bestelling dan voor die tijd leveren.  

Bestelling geplaatst

Zonder gepersonaliseerd product

Uiterlijk verzonden 

Met
gepersonaliseerd product

Uiterlijk verzonden

Maandag

Donderdag

Maandag

Dinsdag

Donderdag

Dinsdag  

Woensdag

Vrijdag

Woensdag

Donderdag

Maandag

Donderdag

Vrijdag

Dinsdag

Vrijdag

Zaterdag

Dinsdag

Vrijdag

Zondag

Dinsdag

Vrijdag

 

 

Kan ik producten laten personaliseren?

Dat kan zeker! Kijk vooral even bij 'personaliseren' voor alle opties.

Wil je iets naar eigen wens/idee laten maken? In overleg kan er erg veel. Stuur ons vooral een berichtje met jouw idee en dan gaan we er alles aan doen om jouw idee om te zetten tot een daadwerkelijk product.

Hoe werkt retourneren?

Ben je niet tevreden met jouw product? Dat kan! Dan mag je natuurlijk het product retourneren (indien het geen gepersonaliseerd item is).

Retourneren kan binnen 14 dagen in de orginele verpakking. Zodra de bestelling is geretourneerd, wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort.

De kosten voor het retourneren zijn voor de koper zelf. Je mag zelf kiezen van welke vervoerder je gebruik maakt.

Neem voor het retourneren van jouw bestelling/product contact op via studiojom@outlook.com en dan zorgen we we er voor dat het in orde wordt gemaakt.

Wil je meer weten? Kijk dan hier.